Uw familievakantie in de zon van Florida

Ga op een roadtrip met uw gezin, in een land waar het plezier gegarandeerd is. Met paradijselijke stranden en weelderige kokospalmen is de staat van de zon meer dan alleen een bestemming aan zee. Het is een nationale schat...

Te ontdekken in Florida met uw gezin:

Op naar het zuiden: vlieg naar Florida en ontdek de themaparken

Wat betreft entertainment, kan er niets aan Florida tippen. In Disney World Resort wachten Mickey en Pluto op u voor een magische reis. En als u niet genoeg verwonderd bent, bezoek dan het Kennedy Space Center vlakbij Cape Canaveral om het grote avontuur van de verovering van de ruimte te beleven. En kom steeds een beetje dichter bij the American Dream.

NOG MEER ONTDEKKINGEN OVER FLORIDA

Uitjes voor het hele gezin

Neem uw gezin mee naar Florida om de flora en fauna van de staat te ontdekken. In het Everglades National Park of het Kissimmee Chain of Lakes National Park kunt u de wilde kant van Florida bewonderen. Betreed de wandel- of fietspaden in het hart van het bos of kajak in de mangroven: geniet van buitenactiviteiten om de vogels en alligators van Florida te ontmoeten.

Van de straten vol art-decogebouwen in Miami, tot de stranden van West Palm Beach, langs de turquoise lagune van Peanut Island, de wilde achterlanden van de Everglades en Disney World Park: een bezoek aan Florida is een garantie voor een gezinsvakantie vol nietsdoen en culturele ontdekkingen.

ONTDEK VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Ook interessant voor u...