Uw vakantie in Florida: in het land van zon en plezier is alles inbegrepen!

Met paradijselijke stranden en weelderige kokospalmen is de Amerikaanse staat van de zon meer dan alleen een bestemming aan zee. Het is een nationale schat, perfect voor onvergetelijke herinneringen...

Te ontdekken in Florida:

Op naar het zuiden: vlieg naar Florida en beleef een vakantie vol natuur

Uw all-inclusive vakantie in Florida begint aan de westkust, op Sanibel Island. Daar wandelt u over Bowman's Beach dat bekend staat om de overvloed aan schelpen op het zand. In het zuiden, op het puntje van de staat, bewondert u het Everglades National Park, een unieke natuurlijke plek. Aan boord van een draagvleugelboot steekt u de mangrove van dit gigantische subtropische moeras over en ontmoet u krokodillen en andere alligators. Verlaat ten slotte het vasteland voor de Keys. Deze reeks van 1700 betoverende eilanden werd begrensd door koraalriffen en weelderige vegetatie.

ONTDEK DE MUST-VISITS VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE IN FLORIDA

Een cultuur van Amerika en zon

Keer terug naar het vasteland via de mooiste snelweg ter wereld. Verheven boven de oceaan, slingert de Overseas Highway over meer dan 190 km. Ga vervolgens naar Miami om een ​​stad met meerdere invloeden te ontdekken. De architectuur van de wijken Little Havana, Art Deco District en Ocean Drive vertelt het verhaal van deze staat, gepassioneerd door de diversiteit van culturen. Een passie zoals de collectie van het Dali-museum in Sint-Petersburg, de grootste verzameling van kunstwerken van de Spaanse meester.

ONTDEK VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

De magie van een vakantie in Florida: een wereld van plezier waar alles is inbegrepen

Florida stopt bij niets om uw dromen uit te laten komen. Orlando tilt entertainment naar het hoogtse niveau met gigantische themaparken. Speel cultscènes na uit uw favoriete films in de Universal Orlando Studio. Dompel uzelf vervolgens onder in de sprookjeswereld van Disney in het grootste en eerste park van de studio, het Walt Disney World Resort. Ga voor een soepele terugkeer naar de realiteit naar de greens van de golfbaan van Ponte Vedra Beach Resorts. Deze klassieker van Amerikaanse golfwedstrijden biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Ook interessant voor u...