Club Med voor jongeren

VAN 11 T/M 17 JAAR

Een droomvakantie

De wereld ligt aan uw voeten

Geen verplichtingen, maar lekker veel mogelijkheden. Dat is ons aanbod voor kinderen van 11 t/m 17 jaar. De Passworld® ruimtes, Junior Club Med®, lessen op hun niveau... De ruimtes en activiteiten houden rekening met het individuele karakter, het tempo en de verwachtingen van de kinderen. Voor elke leeftijd bieden we een aangepast programma!

NIEUWE RUIMTES OP MAAT

speciaal voor hen

Jongeren verlangen graag naar hun eigen ruimte, weg van de volwassenen en kleine snotapen. Thuis hebben ze hun eigen kamer, bij Club Med kunnen ze terecht in hun eigen Passworld®. Deze gezellige en eigentijdse ruimte is op maat ingericht door gerenommeerde ontwerpers.

Tijdens de schoolvakanties is Passworld® overdag open. De jongeren beslissen zelf of ze samen met leeftijdsgenoten deelnemen aan de sportieve of artistieke activiteiten onder leiding van gespecialiseerde G.O®: films draaien, mengtafel, dj-set, dansvloer, videogames...

Onze selectie

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?