Een all-inclusive vakantie in Portugal

Er is niets leukers om terug te gaan naar de oorsprong van de Iberische charme dan te genieten van een verblijf in Portugal. Duik de Atlantische Oceaan in, met fado en een citaat van Fernando Pessoa in gedachten.

Waarheen? Breng een all-inclusive vakantie door in Club Med:

Da Balaia

Club Med Da Balaia kijkt uit over de Atlantische Oceaan, tussen rode kliffen, wit zand, blauwe luchten en groene fairways. Een all-inclusive vakantie met Club Med betekent een oneindige keuze aan activiteiten, waaronder golf, tennis en boogschieten, een gogo, en een CINQ MONDES Spa waar u gewoon achterover kunt leunen en verwend kunt worden!

Da Balaia
Da Balaia
4 Drietanden

Te ontdekken in de buurt van ons Resort in Portugal:

Portugal, het natuurlijke theater van uw vrijetijdsactiviteiten

Van de ene regio naar de andere onderscheiden de Portugese landschappen zich door hun diversiteit. Geniet van uw all-inclusive vakantie in Portugal, op het kruispunt van oceanische landschappen en mediterrane kleuren.

  • Neem in noordelijke richting de havenweg, waarlangs de indrukwekkende amfitheaters van de Douro-vallei, een UNESCO-erfgoed, worden onthuld.
  • Het zuiden wordt ontdekt door zijn beschermde gebieden. Het natuurpark Zuidwest Alentejano en Costa Vicentina is de ideale plek voor een excursie midden in de natuur. Vanaf daar loopt u langs de kust naar Carrapateira, een klein ongerept dorp dat een surfplek is geworden.
  • De natuurlijke overvloed van Portugal, met zijn Algarve-regio, maakt het ook een bevoorrechte bestemming voor golfliefhebbers die het groen van Dom Pedro Golf waarderen, op een paar minuten vanaf Club Med Da Balaia.
GOLF BY CLUB MED

Tudo bem!

De Algarve is niet alleen beroemd om de golfbanen. De regio, die het hele jaar door geniet van een mild en zonnig klimaat (17°C gemiddeld in de winter), verleidt met cultureel en natuurlijk erfgoed.

  • Verken het achterland en de pittoreske dorpjes, waaronder Alcoutim aan de oevers van de rivier de Guadiana.
  • Verder naar het westen bereikt u Lagos, een bruisende badplaats.
  • Verleng uw all-inclusive verblijf in Portugal naar Ria Formosa, een natuurpark dat uniek is in Europa en bestaat uit lagunes en kleine stranden.

Gemoedsrust wordt een levenskunst...

ONTDEK DE MUST SEES VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE

Ook interessant