Club Med voor kinderen van 4 t/m 10 jaar

MINI CLUB MED

Plezier en zelfontplooiing in de Mini Club Med®

En inbegrepen in uw arrangement!

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar is er de Mini Club Med®, zodat ze zeker niet moeten onderdoen voor de volwassenen. Op het programma: speciaal ontworpen ruimtes, maaltijden en activiteiten voor kinderen van deze leeftijd en professionele begeleiding van onze G.O®. In deze stimulerende omgeving ontdekken kinderen al vlug enkele nieuwe passies.

U vindt alle info over de activiteiten en services (al dan niet inbegrepen in de all-informule) en de beschikbaarheid ervan op de pagina van elk Clubdorp.

WELKOM IN DE MINI CLUB MED®

Spelletjes, ontdekkingen en gedeelde avonturen

De Mini Club Med® stemt zijn activiteiten af op de leeftijd en persoonlijkheid van ieder kind. De kinderen worden ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën (4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-10 jaar). Elke dag organiseren de G.O® activiteiten rond 4 thema's: creativiteit, zelfexpressie, sport en spel.

Vliegende trapeze, een initiatie waterskiën, paardrijden, kooklessen, beeldende kunsten, muziek, dans, spelletjes, op ontdekking in de natuur, voorstellingen... Alle activiteiten van de Mini Club Med® zijn inbegrepen in de all-informule.

LEKKER LUNCHEN!

In de Mini Club Med® of samen met u

In het kader van de Mini Club Med® kunnen de kinderen samen met onze G.O® of samen met u hun middagmaal en vieruurtje in het babyrestaurant nuttigen. Onze chef-koks bereiden zorgvuldig heerlijke en aanlokkelijke gerechten die voldoen aan de voedingsbehoeften van elke leeftijd. De kans is dus klein dat uw kleine tafelgenoot zijn bord niet leegeet ...

Onze selectie

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?