Plezier en zelfontplooiing in de Mini Club Med®

Allemaal inbegrepen in uw pakket

Voor kids tussen de 4 en 10 jaar is er de Mini Club Med®: een Club Med speciaal voor kinderen, waar ze de tijd van hun leven zullen hebben. Op het programma: speciale faciliteiten, maaltijden en activiteiten en professionele begeleiding van onze G.O.s®. In deze stimulerende omgeving ontdekken kinderen al vlug enkele nieuwe passies.

Op de pagina van het Resort vindt u alle info over de activiteiten en services (al dan niet inbegrepen in de all-informule) en de beschikbaarheid ervan.

Onze Resorts met een Mini Club Med

Filters

Welkom in de Mini Club Med®

Spelletjes, ontdekkingen en gedeelde avonturen

De Mini Club Med® stemt de activiteiten af op de leeftijd en persoonlijkheid van ieder kind. De kinderen worden ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën (4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-10 jaar). Elke dag organiseren de G.O.s® activiteiten rond 4 thema's: creativiteit, zelfexpressie, sport en spel.

Vliegende trapeze, een initiatie waterskiën, paardrijden, kooklessen, beeldende kunsten, muziek, dans, spelletjes, op ontdekking in de natuur, voorstellingen... Alle activiteiten van de Mini Club Med® zijn inbegrepen in de all-informule.

Aan tafel!

Bij de Mini Club Med® of samen met u

In het kader van de Mini Club Med® kunnen de kinderen samen met onze G.O.s® of samen met u hun lunch en vieruurtje in het kinderrestaurant nuttigen. Onze chef-koks bereiden zorgvuldig heerlijke en aanlokkelijke gerechten die voldoen aan de voedingsbehoeften van elke leeftijd. De kans is dus klein dat uw kleine tafelgenoot zijn of haar bord niet leegeet.

De Mini Club krijgt een upgrade en werd de Mini Club Med +

Op het programma:

§ een nieuwe pedagogische aanpak geïnspireerd door Positive Education,
§ nieuwe en nog leukere activiteiten,
§ en natuurlijk de Mini Club Med-klassiekers!

✓ In uw pakket inbegrepen voor kids tussen de 4 en 10 jaar.

Ook interessant voor u...