Een unieke familie-ervaring op Mauritius

Van een wandeling door de natuur tot een middag relaxen op het strand, van het ontdekken van eeuwenoude tradities tot het ontwaken van de smaakpapillen, op Mauritius zult u een unieke ervaring beleven met uw familie.

Waar te verblijven? Onze Resorts en Villa's om met uw gezin Mauritius te ontdekken

Te ontdekken op Mauritius:

Het avontuur op Mauritius met de hele familie

Houdt uw gezin wel van avontuur?

  • Haal de avonturier in u naar boven tijdens onvergetelijke excursies naar Le Morne Brabant op Mauritius. Een van de meest imposante bergen van de Indische Oceaan.
  • Na deze ontmoeting gaat u naar Le Vanille Nature Park voor een spectaculair avontuur tussen de dieren, met onder andere reuzenschildpadden. Een familievakantie naar het eiland Mauritius is een verrassing voor iedereen.
Ontdek onze kinderclubs

Met het hele gezin naar Mauritius: een culturele vakantie

De excursies wekken de nieuwsgierigheid en de eetlust van de kinderen. Uw familievakantie naar Mauritius is de ideale gelegenheid om tradities van over de hele wereld te leren kennen. Van Divali tot een Chinees culinair festival: ontdek de feesten en tradities op Mauritius. Begin met een sagoo, typisch streetfood op Mauritius, en proef vervolgens van alles op het China Town Food & Cultural Festival in Port Louis. Een onvergetelijke ervaring.

Ontdek nog meer weetjes over Mauritius

Dit vindt u vast ook interessant…