Een familievakantie in de levensgrote Thaise speeltuin

Van weelderige natuur tot eeuwenoude tempels, van groene eilanden tot een blauwe onderwaterwereld, Thailand is de place to be voor grote en kleine avonturiers.

Club Med Phuket ontvangt u met open armen voor uw familievakantie in Thailand:

Phuket

Club Med Phuket in Thailand staat in het teken van rust en ontspanning. De turquoise zee maakt het plaatje compleet van een volledig zen Resort, in het prachtige Kata Bay. De bungalows in lokale stijl, de sublieme tuinen en het zwembad met gazon en teakhout maken van uw all inclusive vakantie in Thailand een paradijselijk moment.

Te ontdekken in Thailand:

Thailand: zowel cultureel als een levensgrote speeltuin

De Gouden Driehoek ontleent zijn naam aan de 3 landen die daar samenkomen: Laos, Birma en Thailand. Door de overvloedige vegetatie leent de Gouden Driehoek zich perfect voor familie-uitstapjes of het ontdekken van tempels.
Bezoek de Doi Tung-tempel op 1700m hoogte of de onconventionele witte tempel Wat Rong Khun.
Voor een exotische show kunt u tijdens uw vakantie in Thailand een van de vele drijvende markten bezoeken, zoals Chiang Mai. Jong en oud zal gefascineerd zijn door het bijzondere schouwspel van handelaren en klanten die van kano naar kano gaan.

Na de excursies hebben uw kids de tijd van hun leven in de kinderclubs

Uw familievakantie in Thailand: een duik in het paradijs

Na deze onderdompeling in monumenten en tradities, vervolgt u uw familievakantie in Thailand met een snorkeltrip in een van de mooiste snorkelplekken ter wereld: de Surin- en Similan-eilanden. Beleef unieke onderwatersensaties tijdens een onvergetelijke ontmoeting met de kleurrijke tropische vissen in de Andamanse Zee.

Ontdek nog meer must-do's in Thailand

Ook interessant voor u…